Wij doen mee aan de campagne ‘teken vandaag voor morgen’ van de KNB.

Op de campagnewebsite notaris.nl/tekenvandaag kunt u kennismaken met de voordelen van een levenstestament.

Stel: er gebeurt iets met u. U wordt ziek of u krijgt een ongeluk waardoor uw leven plotseling verandert. Een onverwachte gebeurtenis waarna u zelf geen beslissingen meer kunt nemen. Wie mag die dan voor u nemen? Of weet u precies wat uw keuzes dan zijn? Dit soort wensen kunt u vastleggen in een levenstestament. Want dit is niet automatisch geregeld. En als u wacht tot u het ├ęcht nodig hebt, is het meestal te laat. Een levenstestament regelt u via de notaris. En dat geeft een gerust gevoel!

Via deze campagne kunt u als consument eenvoudig een bel-mij-terug afspraak maken voor een gratis intakegesprek over een levenstestament.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons kantoor via 0412-626333 of info@notarisoss.nl of meldt u aan via het formulier op notaris.nl/iktekenervoor.

Terug naar overzicht