top of page

DIENSTEN

Anker 1 Familierecht

FAMILIERECHT

Testament, Levenstestament, Samenleven

Het familierecht omvat diverse juridische kwesties die betrekking hebben op uw persoonlijke relaties en gezinssituatie. Of het nu

gaat om huwelijkse of partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingsovereenkomst, een verdeling bij (echt)scheiding of een testament of levenstestament; ons notariskantoor biedt deskundige begeleiding en zorgt voor een zorgvuldige afhandeling van uw familierechtelijke kwesties.

 

Wij begrijpen dat dit gevoelige onderwerpen zijn en bieden u persoonlijke aandacht en een empathische benadering gedurende het hele proces.

Anker 2 OG

VASTGOED

Leveringsakte, Hypotheekakte

Het kopen of verkopen van een huis, het opstellen van een hypotheekakte, het regelen van een koopovereenkomst - dit zijn belangrijke stappen waarbij u juridisch advies en professionele begeleiding nodig heeft. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een vlotte en juridisch waterdichte afwikkeling van uw onroerend goed transacties.

 

Of u nu een particuliere koper, verkoper, vastgoedbelegger of ontwikkelaar bent, wij staan voor u klaar met deskundige kennis en ervaring.

Anker 3 OR

ONDERNEMINGSRECHT

Besloten Vennootschap, Vereniging, Stichting

Bent u een ondernemer die juridische ondersteuning nodig heeft voor uw bedrijf? Ons notariskantoor biedt uitgebreide diensten op het gebied van ondernemingsrecht om uw zakelijke belangen te beschermen.

 

Of het nu gaat om het oprichten van een nieuwe onderneming, een vereniging, een aandelenoverdracht of een statutenwijziging; onze ervaren medewerkers staan voor u klaar met juridisch advies en begeleiding op maat.

ESTATE PLANNING

Anker 4 Estate planning

Nalatenschapsplanning

Barbara van Kampen is een officieel register estate planner.

Het opstellen van een gedegen estate plan is van essentieel belang om uw nalatenschap op de juiste manier te regelen en ervoor te zorgen dat uw wensen worden vervuld.

 

Onze (kandidaat-)notarissen hebben ruime ervaring in estate planning en helpen u graag bij het opstellen van testamenten, levenstestamenten, schenkingsovereenkomsten en andere juridische documenten om uw vermogen te beschermen en uw erfgenamen te verzorgen.

familierecht uitgebreid

FAMILIERECHT

Het familierecht omvat verschillende juridische aspecten die te maken hebben met familierelaties en de belangen van individuen binnen een gezin. Een notaris is een professional op dit gebied en kan je adviseren en begeleiden bij het regelen van belangrijke zaken zoals huwelijk, echtscheiding, erfenissen, en het opstellen van juridische documenten zoals testamenten en samenlevingsovereenkomsten.

Een van de belangrijkste taken van een notaris in het familierecht is het opstellen van huwelijkse voorwaarden en partnerschapsvoorwaarden. Deze documenten leggen de financiële afspraken en verdeling van bezittingen en schulden vast tussen echtgenoten of partners. Huwelijkse voorwaarden kunnen bijvoorbeeld relevant zijn wanneer je wilt afwijken van het wettelijke stelsel van gemeenschap van goederen en specifieke regelingen wilt treffen die beter passen bij jullie situatie. Een notaris kan je hierbij adviseren en ervoor zorgen dat alles juridisch correct wordt vastgelegd.

Daarnaast kan een notaris je begeleiden bij het opstellen van een testament. Een testament is een juridisch document waarin je vastlegt wat er met je nalatenschap moet gebeuren na je overlijden. Een notaris kan je helpen bij het formuleren van je wensen en ervoor zorgen dat je testament voldoet aan alle juridische vereisten. Hierdoor wordt de kans op conflicten en problemen na je overlijden geminimaliseerd en kunnen jouw erfgenamen met een gerust hart jouw nalatenschap afhandelen.

Kortom, het notarieel familierecht is een uitgebreid vakgebied dat zich bezighoudt met juridische zaken die verband houden met familierelaties. Een notaris kan je helpen om belangrijke documenten op te stellen, advies te geven en ervoor te zorgen dat alles volgens de geldende wet- en regelgeving wordt afgehandeld. Door een notaris in te schakelen, kun je jouw belangen en die van je dierbaren beschermen en gemoedsrust creëren bij belangrijke familierechtelijke aangelegenheden.

vastgoed uitgebreid

VASTGOED

Bij het kopen, verkopen of huren van vastgoed komt er heel wat kijken. Ons ervaren team van notarissen staat klaar om u te begeleiden en te adviseren gedurende het gehele proces. Of u nu een woning, bedrijfspand, of ander vastgoed wilt aan- of verkopen, wij zorgen voor een vlotte en juridisch waterdichte afhandeling.

Met onze diepgaande kennis van het vastgoedrecht en onze jarenlange ervaring in de sector, kunnen wij u voorzien van deskundig advies op maat. Wij nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en bieden oplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie.

Bij ons notariskantoor staan transparantie, integriteit en klantgerichtheid centraal. Wij streven ernaar om u te ontzorgen en u een gevoel van vertrouwen te geven gedurende het gehele proces. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een professionele dienstverlening die aansluit bij uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te helpen bij uw vastgoedtransactie. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

pexels-nextvoyage-1481105.jpg
ondernemingsrecht uitgebreid

ONDERNEMINGSRECHT

Bij ons notariskantoor begrijpen we dat ondernemerschap gepaard gaat met complexe juridische vraagstukken. Ons team van gespecialiseerde notarissen staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden op het gebied van ondernemingsrecht.

Of u nu een startende ondernemer bent die een nieuwe onderneming wil oprichten, een bestaande ondernemer die zijn bedrijfsstructuur wil wijzigen, of een bedrijf dat een fusie of overname overweegt, wij bieden uitgebreide expertise en ondersteuning om u door het proces te leiden.

Onze diensten omvatten onder andere het oprichten van rechtspersonen, zoals besloten vennootschappen (BV's) en naamloze vennootschappen (NV's), het opstellen en beoordelen van statuten en aandeelhoudersovereenkomsten en het begeleiden van fusies en overnames.

Bij ons notariskantoor hechten we grote waarde aan een persoonlijke benadering en een nauwe samenwerking met onze cliënten. We streven ernaar om uw bedrijf en uw doelstellingen volledig te begrijpen, zodat we u optimaal kunnen adviseren en ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke ondernemingsrechtelijke behoeften te bespreken. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw juridische partner te zijn in het succes van uw onderneming.

pexels-fauxels-3184429.jpg
estate planning uitgebreid

ESTATE PLANNING

Bij ons notariskantoor begrijpen we hoe belangrijk het is om uw nalatenschap op een zorgvuldige en doordachte manier te plannen. Met onze expertise op het gebied van estate planning kunnen we u helpen bij het opstellen van een strategie die uw wensen en belangen waarborgt, zowel tijdens uw leven als na uw overlijden.

Estate planning is meer dan alleen het opstellen van een testament. Het omvat een breed scala aan juridische instrumenten en strategieën die ervoor zorgen dat uw vermogen op de juiste manier wordt verdeeld, belastingen worden geoptimaliseerd en uw dierbaren worden beschermd. We zullen uw doelen en wensen bespreken en u adviseren over de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn om uw nalatenschap op de meest gunstige manier over te dragen.

Hierbij kunnen we gebruik maken van instrumenten zoals testamenten, schenkingen, levensverzekeringen, trusts en andere juridische structuren. We zorgen ervoor dat uw estate plan voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en dat het volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Daarnaast kunnen we u adviseren over het minimaliseren van erfbelasting en het beschermen van uw vermogen tegen mogelijke schuldeisers. We houden rekening met uw persoonlijke en financiële situatie, evenals met de belangen van uw erfgenamen.

Estate planning gaat niet alleen over geld en bezittingen, maar ook over het waarborgen van uw waarden, het beschermen van uw gezin en het regelen van zaken zoals voogdij over minderjarige kinderen. We zullen u begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen en zorgen voor een zorgvuldige implementatie van uw estate plan.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een estate planning consult. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een solide plan dat uw nalatenschap beschermt en uw wensen respecteert. Uw gemoedsrust en die van uw dierbaren staan bij ons centraal.

estate planning 2.jpg
bottom of page